Biskvitinis rabarbarų pyragas
Dieviškas! Kitaip ir negaliu pavadinti :) Traški plutelė ir minkštas, rūgštokas vidus...kas gali būti geriau?:)
Reikės:
- 6 kiaušinių
- 2 stiklinių miltų
- 1,5 stiklinės cukraus (aš dėjau beveik 2, bet šiek tiek per saldu, tad manyčiau pusantros pats tas būtų:))
- 2 arb. šaukšt. vanilinio cukraus
- 2 arb. šaukšt. kepimo miltelių
- apie 800g rabarbarų (man šiek tiek pritrūko, norėjosi rūgščiau)
Iškloti kepimo skardą (naudojau 23x32x5) kepimo popieriumi. Supilti pusę tešlos, paskleisti rabarbarus (įdėjau ir keletą braškių:)) ir supilti likusią tešlos dalį.
Dėti į 180°C įkaitintą orkaitę ir kepti apie 30min (priklausomai nuo orkaitės).
Skanaus! :)
Recepto šaltinis čia.
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą