2013 m. birželio 17 d.

Biskvitinis rabarbarų pyragas

Dieviškas! Kitaip ir negaliu pavadinti :) Traški plutelė ir minkštas, rūgštokas vidus...kas gali būti geriau?:)


Reikės:
  • 6 kiaušinių
  • 2 stiklinių miltų
  • 1,5 stiklinės cukraus (aš dėjau beveik 2, bet šiek tiek per saldu, tad manyčiau pusantros pats tas būtų:))
  • 2 arb. šaukšt. vanilinio cukraus
  • 2 arb. šaukšt. kepimo miltelių
  • apie 800g rabarbarų (man šiek tiek pritrūko, norėjosi rūgščiau)
Kiaušinius išplati su cukrumi ir vaniliniu cukrumi, palaipsniui sudėti persijotus miltus ir kepimo miltelius. Viską gerai išmaišyti.
Iškloti kepimo skardą (naudojau 23x32x5) kepimo popieriumi. Supilti pusę tešlos, paskleisti rabarbarus (įdėjau ir keletą braškių:)) ir supilti likusią tešlos dalį.


Dėti į 180°C įkaitintą orkaitę ir kepti apie 30min (priklausomai nuo orkaitės).
Skanaus! :)


 Recepto šaltinis čia.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą