2013 m. kovo 17 d.

Pirmasis įrašas ir griliažinis tortas

Sveiki! Štai ir pirmasis mano įrašas:] Mėgstu žiūrinėti receptus skonių bloge, tad pagalvojau kodėl gi man nepradėjus jų talpinti į internetinę erdvę? Taip ir atsirado Menas virtuvėje.



Įžengsiu galingai su griliažiniu tortu! Tortas iškepė puikiai, surinkimas šiek tiek kliuvo, ypač torto šonus buvo sudėtinga padengti griliažu tolygiai, kas ir matosi iš nuotraukų.


Ir nuotraukų kokybė ne kokia, taipogi ir biskvitų perpjovimas truputėlį nepavyko...:] Bet visi, kas ragavo, išgyrė, tačiau antrą kartą nekepčiau, nes tikrai labai sunkus ir sotus.



Buvo ir šiokių tokių pakeitimų recepte:
  • originaliame recepte biskvitas keptas 28cm formoje, o maniškis 26cm, todėl jis toooks aukštas net nuotraukose:]
  • žemės riešutus keičiau lazdyno riešutais. 
Gaminimo eigos neperrašinėsiu, nes viską dariau pagal receptą nusižiūrėtą iš Jolantos . Ačiū jai:]

    10 komentarų:

    1. Tortas atrodo skaniai- manau, toks ir yra!
      Sėkmės rašant blogą!

      AtsakytiPanaikinti
    2. Pirmasis irasas atrodo "skaniai". Sekmes rasant ;)

      AtsakytiPanaikinti
    3. sveika prisijungus prie maist-blogeriečių :)

      AtsakytiPanaikinti
    4. kaip jums pavyksta sujungti grietinėlės kremą su sviestiniu, man pavandeniuoja, į varškę pavirsta?

      AtsakytiPanaikinti
    5. kaip jums pavyksta sujungti grietinėlės kremą su sviestiniu, man pavandeniuoja, į varškę pavirsta?

      AtsakytiPanaikinti
    6. kaip jums pavyksta sujungti grietinėlės kremą su sviestiniu, man pavandeniuoja, į varškę pavirsta?

      AtsakytiPanaikinti
    7. kaip jums pavyksta sujungti grietinėlės kremą su sviestiniu, man pavandeniuoja, į varškę pavirsta?

      AtsakytiPanaikinti