Įžengsiu galingai su griliažiniu tortu! Tortas iškepė puikiai, surinkimas šiek tiek kliuvo, ypač torto šonus buvo sudėtinga padengti griliažu tolygiai, kas ir matosi iš nuotraukų.
Ir nuotraukų kokybė ne kokia, taipogi ir biskvitų perpjovimas truputėlį nepavyko...:] Bet visi, kas ragavo, išgyrė, tačiau antrą kartą nekepčiau, nes tikrai labai sunkus ir sotus.
Buvo ir šiokių tokių pakeitimų recepte:
- originaliame recepte biskvitas keptas 28cm formoje, o maniškis 26cm, todėl jis toooks aukštas net nuotraukose:]
- žemės riešutus keičiau lazdyno riešutais.
Tortas atrodo skaniai- manau, toks ir yra!
AtsakytiPanaikintiSėkmės rašant blogą!
Ačiū, skanus ir buvo:]
PanaikintiPirmasis irasas atrodo "skaniai". Sekmes rasant ;)
AtsakytiPanaikintiAčiū:]
Panaikintisveika prisijungus prie maist-blogeriečių :)
AtsakytiPanaikintiDėkui, pagaliau prisijungiau po ilgo stebėjimo:D
Panaikintikaip jums pavyksta sujungti grietinėlės kremą su sviestiniu, man pavandeniuoja, į varškę pavirsta?
AtsakytiPanaikintikaip jums pavyksta sujungti grietinėlės kremą su sviestiniu, man pavandeniuoja, į varškę pavirsta?
AtsakytiPanaikintikaip jums pavyksta sujungti grietinėlės kremą su sviestiniu, man pavandeniuoja, į varškę pavirsta?
AtsakytiPanaikintikaip jums pavyksta sujungti grietinėlės kremą su sviestiniu, man pavandeniuoja, į varškę pavirsta?
AtsakytiPanaikinti